Skip to main content

Properes activitats

Títol / TítuloData / FechaHora
Seminari presencial: Com iniciar un programa de Reskilling
Seminari presencial: Com iniciar un programa de Reskilling
27/02/2024
09:30 - 14:30
Veure
Abierta la convocatoria de la 19º edición de los Premios Fundación Randstad
Abierta la convocatoria de la 19ª edición de los Premios Fundación Randstad
Hasta el 29/02/2024
Veure
Oberta la convocatòria del Premi Impacta 2024: Iniciatives i projectes en transformació cultural
Oberta la convocatòria del Premi Impacta 2024: Iniciatives i projectes en transformació cultural
Fins al 04/03/2024
Veure
Trobada de presentació de candidatures al Premi Impacta 2024
Trobada de presentació de candidatures al Premi Impacta 2024
11/03/2024
9:30
Veure
Webinar obert: Lideratge regeneratiu
Webinar obert: Lideratge regeneratiu
13/03/2024
12:00 - 13:00
Veure
Magic Line Sant Joan de Déu 2024
Magic Line Sant Joan de Déu 2024
17/03/2024
Catalunya
Veure
Seminari presencial: Presentacions d'impacte. Com fer-les eficients i que persuadeixin
Seminari presencial: Presentacions d'impacte. Com fer-les eficients i que persuadeixin
19 i 21/03/2024
9:30 - 13:30
Veure


Unitats de coneixement

Transparència retributiva

Saps què cobren els teus companys de feina o és un tabú pel qual millor no preguntar? La transparència retributiva és la pràctica de mostrar obertament la informació salarial a les persones empleades de l’empresa i a les candidates que aspiren a treballar-hi.

Anàlisi predictiva en Recursos Humans

La gestió del capital humà de les empreses compta amb nous aliats per prendre les decisions més encertades. Entre aquests suports, sobresurt el programari d’anàlisi predictiva en Recursos Humans. Aquest avenç tecnològic està guanyant encara més protagonisme amb el desplegament fulgurant de la intel·ligència artificial, i pot ser de gran ajuda des del procés de contractació fins a la gestió diària de les persones treballadores o la retenció del talent.

Els trastorns musculoesquelètics

Experimentar un trastorn musculoesquelètic (TME) significa tenir una de les malalties d’origen laboral que resulten més habituals. Els TME afecten milions de persones a tot el món, amb els països més rics al capdavant, i suposen un cost de milers de milions d’euros per a les empreses. D’aquí que abordar-los ajuda a millorar la vida de les i els treballadors i alhora redunda en benefici de les organitzacions.

La síndrome de l’impostor

La síndrome de l’impostor és molt possible que et resulti familiar perquè n’has sentit a parlar o l’has experimentat alguna vegada. De vegades s’anomena fenomen de l’impostor i és un fenomen psicològic en el qual una persona és incapaç d’internalitzar els seus assoliments, sobretot a nivell intel·lectual i/o professional, i sofreix una por persistent de ser descoberta com un frau.

Futures thinking

El Futures Thinking és una metodologia amb la qual s'exploren múltiples futurs alternatius, s'analitzen els riscos i beneficis comparatius de cadascun, i s'identifiquen oportunitats per prendre avui decisions rendibles per al negoci i alhora positives per a la societat i l'entorn. Futures Thinking aconsegueix establir el rumb adequat, avui, a través de previsions holístiques i sistemàtiques per a l'endemà passat.

T'ho vas perdre?
 • 8 Febrer 2024

  Comunitat Direcció de Persones: Un cafè online amb Carme Castro sobre transformació cultural

  Vam fer un cafè online amb Carme Castro, coach, sòcia directora de Kainova i membre de la Comissió Consultiva de la Fundació Factor Humà, per compartir les inquietuds de la Comunitat de Directores i Directors de Persones associats a la Fundació i participar en un debat l'objectiu del qual va ser endur-se idees i acompanyar les organitzacions per accelerar la transformació cultural..

 • 16 Gener 2024

  Trobada presencial Comunitat Benestar: "Kālida a la feina". Acompanyament en processos de càncer

  Vam conèixer un projecte d'acompanyament a persones en processos oncològics a la feina. Va ser una jornada on vam visitar les instal·lacions de Kālida Sant Pau i vam conèixer la seva feina per assessorar, formar, capacitar i orientar responsables, managers o tècnics d'RH sobre la millor manera d'acompanyar les persones de les seves organitzacions amb coneixement, empatia i compassió quan conviuen amb el càncer.
 • 21 Novembre 2023

  La Fundació impulsa un debat per introduir la intel·ligència artificial en les organitzacions de forma ètica i segura

  Un centenar de representants de l’alta direcció i responsables de Gestió de Persones d’organitzacions associades a la Fundació Factor Humà s’han reunit per debatre sobre la irrupció i l’impacte de la intel·ligència artificial generativa a les organitzacions.
 • 19 Octubre 2023

  Trobada online Comunitat Benestar: Salut mental. Acompanyament a la baixa i la reincorporació

  En una trobada molt participativa de la Comunitat Benestar de la Fundació i de la mà de persones expertes de Salut Mental Catalunya, vam posar focus en la salut mental. Abordant l'acompanyament al procés de baixa i reincorporació en casos de problemes de salut mental, amb la voluntat de trobar eines útils per fer front a aquests moments clau.

 • 29 Setembre 2023

  Trobada online Comunitat Talent: La motivació, el bitllet cap a l'aprenentatge

  En una nova trobada d´aquesta comunitat temàtica, vam explorar allò que impulsa les diferents motivacions de les persones i com influeix en l´aprenentatge. Per això, es van organitzar dinàmiques diverses per a la participació, reflexió i col·laboració de totes les persones assistents. Va ser amb Esther Polo, sòcia d'Nkip Consulting i membre de la Comissió Consultiva de la Fundació Factor Humà.

 • 11 Mai 2023

  Jornada Equipa't 2023: Recerca creativa. El primer pas cap a la innovació en Persones

  En la Jornada Equipa't vam aprofundir en la innovació organitzativa, aquella que es concentra en la millora de la gestió i que toca de ple les Àrees d'RH. Per això, de la mà de Monday Happy Monday, vam muntar tallers pràctics al voltant d'un centre d'interès comú actualment a les Àrees de Persones: l'estil del lideratge femení. La trobada va acabar amb l'organització d'uns "Games of HR" amb PerformanSe.